BALIKESİR / HAVRAN - Halk Eğitim Merkezi

Halk Eğitim Merkezi

Camii Kebir Mahallesi Fatih Caddesi NO27 Havran Balıkesir
Vizyon
Havran Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitimi (halk eğitimini) her yönü ile uygulayan ve kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya katkı sunan bir kurum olmaktır.
Misyon
Havran Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak misyonumuz; halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme anlayışı içerisinde, toplumdaki her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek her türlü yaygın eğitim programları ve etkinliklerini (gerektiğinde diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile iş birliği de yaparak) uygulamaktır.
Derslik :3<
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Hastane, Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Polis Karakolu yanında bulunan kurumumuza şehir içi toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla ulaşılabilinir.
Kurumumuz İlçe Merkezindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri